Uitje Friesland

Sportief Uitje in Friesland met vrienden, familie of collega’s

Zoekt u een sportief uitje of activiteit in de buitenlucht en in een mooie omgeving voor uw vrienden, familiefeest of collega’s een vrijgezellenfeest. Bij Pitch&Putt Golf Leeuwarden is heel veel mogelijk. Jong tot oud kan meedoen met het golfspel voor iedereen. U krijgt materiaal en instructie. Na een speluitleg speelt u in groepjes van 4 op de prachtige pitch&putt golfbaan. U kunt kiezen uit 9 holes of 18 holes.

Bekijk alle activiteiten voor uw uitje op onze website.

Diverse mogelijkheden

Wat de gelegenheid ook is, er zijn altijd leuke activiteiten te organiseren. Bent u toe aan een actief uitje? Of wilt u juist liever ontspannen? Boek een rondvaart of kom boogschieten met instructie en wedstrijd. Na afloop is er ruime keuze uit onze heerlijke buffetten. Tussendoor verwent u uw gasten met een uitgebreide lunch.
Vooraf kunt u rustig verzamelen en bijpraten met koffie/thee met de echte Friese oranjekoek en na afloop praat u gezellig na onder genot van een hapje en een drankje.
En dat is slechts een kleine greep uit het aanbod. Bekijk hier alle mogelijkheden!

Een complete dag uit?

Pitch&Putt Leeuwarden kan een hele dag uit vol met activiteiten voor ieder gezelschap organiseren. Er zijn altijd passende activiteiten. En natuurlijk kunt u deze leuke uitjes combineren met gezellig met z'n allen eten. Ook daarvoor zijn vele mogelijkheden bij Pitch&Putt Leeuwarden.. Boek bijvoorbeeld een barbecue of een heus Mexicaans buffet. Alle mogelijkheden voor eten en activiteiten vindt u hier.