De Pitch&Putt sport

Pitch&Putt als sport

Wil je Pitch&Putt Golf als sport beoefenen? Via Pitch&Putt Leeuwarden kun je meedoen aan verschillende toernooien en activiteiten. Er worden regelmatig lokale en landelijke toernooien georganiseerd.
U kunt daarnaast lid worden van de Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen (PPGZ). Zij organiseren op onze baan een wekelijkse competitie, lokale toernooien.

NGF registratie. Ben je ook in het bezit van een handicap voor de ‘grote’ golfbaan? Via de Pitch&Putt Leeuwarden kun je ook eenvoudig en voordelig een pitch&Putt handicap registratie regelen.

Neem contact met ons op

Pitch&Putt Golfvereniging Zuiderburen

Pitch&Putt is een zelfstandig onderdeel van de golfsport en een gemakkelijke manier om kennis te maken met deze geweldige sport. U heeft meteen baanpermissie. Dat betekent dat u geen extra hoge kosten aan lesgeld heeft. De keus is geheel aan u. Al spelenderwijs u zelf ontwikkelen of extra lessen van onze prof. Onze vereniging is een kleine gezellige club van enthousiaste spelers. Zij organiseren het hele jaar door allerlei activiteiten, wedstrijden en toernooien. Van de beginners tot de gevorderde speler vindt iedereen zo zijn of haar eigen plek en medespelers om mee te spelen.