Locatie

Pitch&Putt Golf Leeuwarden ligt aan de rand van de weids opgezette woonwijk Zuiderburen, een prachtige locatie om eens heerlijk te ontspannen tegen het decor van het Friese landschap. Pitch&Putt Golf Leeuwarden ligt nabij de oude terpdorpen Hempens en Teerns tussen het geplande bos van Pylkwier en het Van Harinxmakanaal.

De golfbaan

De ruim 4 hectare grote glooiende baan heeft 18 holes en is voorzien van bunkers, waterpartijen en rough. Hij levert spelplezier voor de beginnende als wel de gevorderde golfspeler.

Het clubhuis

Bij de golfbaan staat een gezellig en sfeervol clubhuis met terras met zicht over de baan. Na afloop kunt u hier terecht voor koffie met oranjekoek of een pilsje. Wandelaars en fietsers zijn natuurlijk ook van harte welkom in ons clubhuis. Tevens is er een ruimte aanwezig voor vergaderingen en feestjes.

Aan het water

Via het van Harinxma kanaal komt u over het water bij onze golfbaan. Achter de dam langs het kanaal vindt u 2 aanlegsteigers speciaal voor onze gasten. Wat is er fijner dan uw boottocht even te onderbreken voor het golfspel voor iedereen of gewoon voor een hapje en een drankje.

Routebeschrijving

Komend vanuit de richting Heerenveen volgt u de A32/N32 richting Leeuwarden. Neem de afslag naar de N31 richting Drachten. Neem hierna afslag 26 richting Wergea/Leeuwarden-Oost/Hurdegaryp. Aan het eind van de afrit slaat u rechtsaf. Neem na 1,3km de afslag Leeuwarden-Zuiderburen en op de rotonde de 1ste afslag naar Het Hop. Op de tweede rotonde rechtdoor (Foudering). Derde rotonde rechtsaf (Foudering). Vierde rotonde rechtdoor (Langesan). Eerste afslag links (Noarder Stienplaat). Rij deze helemaal uit. U kunt parkeren aan de linkerkant.

Komend vanuit richting Drachten volgt u de N31 richting Leeuwarden. Neem aflag 26 richting Wergea/Leeuwarden-Oost. Aan het eind van de afrit slaat u rechtsaf. Neem na 1,3 km de afslag Leeuwarden-Zuiderburen en op de rotonde de 1ste afslag naar Het Hop. Op de tweede rotonde rechtdoor (Foudering). Derde rotonde rechtsaf (Foudering). Vierde rotonde rechtdoor (Langesan). Eerste afslag links (Noarder Stienplaat). Rij deze helemaal uit. U kunt parkeren aan de linkerkant.

Komend vanuit richting Harlingen volgt u de A31 richting Leeuwarden. Bij knooppunt Werpsterhoek houdt Groningen/ Drachten/ Leeuwarden-Zuid aan. Neem afslag 26 richting Wergea/Leeuwarden-Oost/Hurdegaryp. Aan het eind van de afrit slaat u rechtsaf. Neem na 1,3km de afslag Leeuwarden-Zuiderburen en op de rotonde de 1ste afslag naar Het Hop. Op de tweede rotonde rechtdoor (Foudering). Derde rotonde rechtsaf (Foudering). Vierde rotonde rechtdoor (Langesan). Eerste afslag links (Noarder Stienplaat). Rij deze helemaal uit. U kunt parkeren aan de linkerkant.

Rij rustig, denk aan de kinderen van onze buren.