Pitch-Putt golfbaan Leeuwarden

18 Holes Pitch-Putt golfbaan voor de gevorderde en beginnende golfspeler. Voor iedereen een mooie uitdagende golfbaan.
Altijd al eens uw golfpassie willen delen met familie en vrienden? Neem ze mee naar Pitch-Putt Golf Leeuwarden. Hier kan iedereen spelen en heeft u geen GVB nodig. Materiaal en een instructie zijn bij de prijs inbegrepen.
De golfbaan bij Leeuwarden ligt prachtig landelijk gelegen in het Friese landschap; omgeven door bosschages en begrensd door het van Harinxma kanaal. Terwijl u wacht tot uw medespelers zijn uitgeholed kijkt u uit over de weilanden en geniet van de boten die voorbij varen.
Dit is echt een Pitch-Putt golfbaan die u gespeeld moet hebben.

Het spel

Pitch&Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen. Komt u alleen met ongeoefende spelers dan speel je het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat het spel verder op de volgende afslagplaats.

Hole 1

pitch-putt golfbaan

hole 13

pitch-putt golfbaan

hole 18

pitch-putt golfbaan