Golfen

Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur. Het is ook mogelijk om 9 holes te spelen in ongeveer 1,5 uur. Nieuw is de gezinskaart, zie hieronder de prijs en voorwaarden.

Het spel

Pitch&Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen. Je speelt het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat spel het verder op de volgende afslagplaats.

De sport

Is de kennismaking met de golfsport u bevallen en wilt u de geheimen van deze sport verder ontdekken? Vraag dan naar de mogelijkheden om les te nemen. Wilt u uw nieuwe ervaring delen met vrienden of familie dan is er een leuke en leerzame golfclinic. Golf heeft een een lange geschiedenis en biedt een boeiende sportieve uitdaging die u niet gauw zal vervelen. Daarnaast biedt het de gelegenheid om andere spelers te ontmoeten. Naast de gewone competities en toernooien is er elke woensdagochtend een toss-ochtend waarbij gezelligheid voorop staat.

 • 9 holes

  1,5 uur €14,50
  Prijs €14,50 per persoon
 • 18 holes

  2,5 uur €19,50
  Prijs €19,50 per persoon
 • 10x kaart

  geldig voor 2 personen (2x 5 ritten) €150,00
  Prijs €150,00
 • Jaarabonnement

  onbeperkt spelen januari-december €385,00
  Prijs €385,00 per persoon

Vul Golfen aan met

 • + Lidmaatschap vereniging PPGZ

  deelname baancompetites €10,00